Почитувани,

Во рамките на процесот за самоевалуација, УКИМ спроведува анкети за оценка на квалитетот на образовниот процес и условите за работа. Вакви анкети се подготвени за студентите, наставниот и стручно-административниот кадар.

Сакаме да ве известиме дека системот за анкети сега е активен и ќе биде отворен до 25.06.2024. На системот за анкети се пристапува на следниов линк
https://anketi.ukim.mk

Најавете се со својата е-мејл адреса и лозинка што ги користите за пристапување на системот iKnow.