You are currently viewing Известување за доставување на пријавите за испитната сесија јануари-февруари 2021

Известување за доставување на пријавите за испитната сесија јануари-февруари 2021

Доставување пријави

Од 11 до 15 јануари 2021 г. во периодот од 8.30 часот до 14.30 часот студентите се должни пријавите за јануарската испитна сесија за сите испити кои електронски ги пријавиле да ги остават во кутиите пред Одделението за студентски прашања.

Пријавите ги оставате во кутијата обележана според студиската програма на која студирате.