Центарот за социјални иновации БЛИНК 42-21 во соработка со Македонско-американската алумни асоцијација (МААА), организира онлајн тренинг – програма насловена Дигитални вештини за граѓанско учество. Оваа тренинг програма е поддржана од Амбасадата на САД во Северна Македонија.

Повеќе информации: линк