You are currently viewing Повик за учесници на Школата за политики за 2022 година

Повик за учесници на Школата за политики за 2022 година

Почитувани,

Ве известуваме дека Претседателскиот центар за политичко образование објави повик за учесници на Школата за политики за 2022 година
Повеќе информации за повикот за Школата за политики, вклучувајќи ги условите за учество и потребните документи за апликација можете да најдете на следниот линк
 
Повикот трае до 22 февруари 2022 г. 
 
Срдечен поздрав, 
Деканат на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“