You are currently viewing Kомеморативна седница во чест на проф. д-р Атанас Вангелов (1946-2021)

Kомеморативна седница во чест на проф. д-р Атанас Вангелов (1946-2021)

Почитувани,

Ве информираме дека Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во соработка со Друштвото на писатели ќе одржи комеморација за професорот Атанас Вангелов в петок, 29.10.2021, во 10 часот на платформата Зум. Во продолжение е линкот:

Aneta Ducevska is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Комеморација за проф. д-р Атанас Вангелов (1946-2021)
Time: Oct 29, 2021 10:00 AM Europe/Skopje

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86779022114?pwd=d2V1YlRuU0NsY3pQZzRETTlnY0NGZz09

Meeting ID: 867 7902 2114
Passcode: 426946

 
Со почит,
Деканат на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“