Летен курс по јапонски јазик за почетници
 
Konnichiwa, o genki desu ka?
Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ нуди едномесечен летен курс по јапонски јазик за сите љубители на јапонскиот јазик и јапонската култура. 
Курсот е наменет за почетници и ќе се одвива онлајн секој вторник и четврток
од 17:20 часот до 18:50 часот во јули 2024 г. 
 
Цената на курсот изнесува 4000 денари. 
Краен рок за аплицирање е 30 јуни 2024 г. преку следниот
 
За дополнителни информации контактирајте нè на kursevi@flf.ukim.edu.mk