Испитни сесии

Прв циклус студии – додипломски студии

А3 – Голем амфитеатар (54 места)

А1 – Амфитеатар 1 (16 места)

П1 – Предавална 1 (12 места)

П2 – Предавална 2 (12 места)

П3 – Предавална 3 (14 места)

П4 – Предавална 4 (18 места)

П6 – Предавална 6 (9 места)

П7 – Предавална 7 (12 места)

П8 – Предавална 8 (8 места)

П9 – Предавална 9 (12 места)

П10 – Предавална 10 (10 места)

П11 – Предавална 11 (8 места)

П12 – Предавална 12 (4 места)

Л МОН1 – Лабораторија МОН1 (4 места)

Л1 – Лабораторија 1 (6 места)

Л2 – Лабораторија 2 (6 места)

Л3 – Лабораторија 3 (9 места)

Л4 – Лабораторија 4 (9 места)

СТ  – Сала за толкување (8 места)

КЛ – Компјутерска лабораторија (6 места)

П1 – Предавална 1 (12 места)

П2 – Предавална 2 (12 места)

П3 – Предавална 3 (14 места)

П4 – Предавална 4 (18 места)

П6 – Предавална 6 (9 места)

П7 – Предавална 7 (12 места)

П8 – Предавална 8 (8 места)

П9 – Предавална 9 (12 места)

П10 – Предавална 10 (10 места)

П11 – Предавална 11 (8 места)

П12 – Предавална 12 (4 места)

Л МОН1 – Лабораторија МОН1 (4 места)

Л1 – Лабораторија 1 (6 места)

Л2 – Лабораторија 2 (6 места)

Л3 – Лабораторија 3 (9 места)

Л4 – Лабораторија 4 (9 места)

СТ  – Сала за толкување (8 места)

КЛ – Компјутерска лабораторија (6 места)

Прв циклус студии – додипломски студии

Испитна сесија јануари–февруари 2021 – термини за испити

Електронско пријавување испити на iknow.ukim.mk: 24.12.2020 – 17.01.2021 до 23:59 ч. 
Од 18.1.2021 – казнен рок за пријавување

Испитна сесија
Прва декада: 18.1. – 26.1.2021
Втора декада: 27.1. – 5.2.2021

Прв циклус студии – додипломски студии

Испитна сесија август-септември 2020 – термини за испити

Македонски јазик и јужнословенски јазици – август-септември 2020

– Синтакса на МСЈ 1: 17.9.2020 во 11 ч. | линк: https://us04web.zoom.us/j/78788971536?pwd=TWsvUysvbTJPNTE0enNMcGdDWFRDUT09
Meeting ID: 787 8897 1536 | Passcode: 2Rqdye
– Основи на врзаниот текст: 18.9.2020 во 11 ч. | линк: https://us04web.zoom.us/j/72989697414?pwd=QXV1bUJHNWdCZUhVWVU3VjYvRlhldz09
Meeting ID: 729 8969 7414 | Passcode: 9fbKK3

Српски јазик 1 и 3 (прва декада): 2.9.2020 во 11:00 ч.
Српски јазик 2 и 4 (втора декада): 15.9.2020 во 11:00 ч.
Испитите по Српски јазик 1-4 ќе се реализираат со физичко присуство на студентите во просториите на Факултетот.
Контакт: д-р Станислав Станковиќ <stanislav.luznjak@gmail.com>

ZOOM Meeting – испит по предметот Психологија кај проф. д-р В. Арнаудова (19.9.2020 во 9.00 ч.)

Join Zoom Meeting: https://us04web.zoom.us/j/78685064916?pwd=OXFtenlGWjZoaWRXdFRQbmdxM0hUUT09
Meeting ID: 786 8506 4916 | Passcode: 1LKnV7

Пријавени студенти

1

26264

Сумеје

Фејзули

EN

ФЛФ

2

28975

Арифе

Исмаили

AL-N

ФЛФ

3

26983

Елена

Левајковска

MK

ФЛФ

4

29140

Наум

Ивановски

DE

ФЛФ

5

29578

Андријана

Величковска

РУС-Н-2018

ФЛФ

Полагањето на испитите кај проф. д-р Виолета Арнаудова во есенскиот испитен рок (август-септември) ќе се одвива по електронски пат
Психологија – Филолошки факултет: 14:00 часот
Испитите ќе се полагаат електронски на 1.9.2020 и 19.9.2020 година. Студентите се должни да се вклучат електронски 10 минути пред наведениот термин за полагање. До терминот за полагање неопходно е да достават пријава за испит која ќе ја остават во библиотеката при Институтот за психологија.

Прв циклус студии – додипломски студии

Испитна сесија јуни-јули 2020 – термини за испити

Македонски јазик и јужнословенски јазици – јуни-јули 2020

Испитот по предметот Психологија кај проф. д-р Виолета Арнаудова во оваа сесија (летна испитна сесија)  ќе се полага САМО електронски преку алатката Flexiquiz (за која упатство има на веб страната на факултетот: http://www.fzf.ukim.edu.mk/page/posts/view/upatstvo-za-studenti-za-flexiquiz_647
Термин за испит за предметот: Психологија (за студентите од Филолошки факултет) на 22 јуни во 14 часот . СТУДЕНТИТЕ  СЕ ДОЛЖНИ ДА СЕ ВКЛУЧАТ НА КОМПЈУТЕР 10 МИНУТИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ИСПИТОТ. ТЕСТОТ ЌЕ БИДЕ ДОБИЕН ВО 14.00 ч.