Повик за апстракти за Седмата студентска конференција „Како си ми?“

Повикот за апстракти за Седмата студентска конференција „Како си ми?“ е продолжен до 6 јули 2021 г. (линк)The call for abstracts for the 7th Student Philology Conference is open until…

Continue ReadingПовик за апстракти за Седмата студентска конференција „Како си ми?“

Филолошки читања: јазикот и стилот на Блаже Конески – 7.6.2021 г. (понеделник), 10:00 ч., платформа Зум

Филолошки читања: јазикот и стилот на Блаже Конески - 7.6.2021 г. (понеделник), 10:00 часот, платформа ЗумПрограма

Continue ReadingФилолошки читања: јазикот и стилот на Блаже Конески – 7.6.2021 г. (понеделник), 10:00 ч., платформа Зум

Шеста студентска филолошка конференција „Како си ми?“

Линк до КонференцијатаШестата студентска филолошка конференција „Како си ми?" ќе се одржи на 19 септември (сабота) 2020 година во аулата на Филолошкиот факултет „Блаже Конески". Конференцијата има за цел да…

Continue ReadingШеста студентска филолошка конференција „Како си ми?“